За нас

Здравейте! Аз съм Мира и основах фирма Мираем през 2014 година, водена от желанието да продължа дейността на предишна семейна фирма и да предлагам красиви и качествени платове от Англия. Вдъхновена от английските дизайнери и производители, аз желая да ви дам материала, с който да разкрасите  вашия дом, офис, градина или да ушиете красиво изделие, което ще носи радост на вас, на ваш близък или на ваш клиент.

Разгледайте страниците Платове и Идеи и това ще е началото на вашия творчески ентусиазъм с усмивка.

Заповядайте в магазина в гр.София, ул.Поп Богомил № 31, където ще видите, че “на живо” платовете са още по-красиви!

Скъпи приятели,
Щастливи сме да ви информираме, че от месец февруари 2020г. магазин Мираем стартира едно дългосрочно партньорство с Арт ателие „Творилница“, което вече е на нашия адрес ул. “Поп Богомил” 31.

Арт ателие “Творилница” е социално предприятие, създадено от фондация „Глобална инициатива в психиатрията – София“ (ГИП-София), където хора с увреждания ръчно и с много любов изработват продукти от текстил. Ателието предлага и възможност на хора с психичноздравни трудности да получат знания и умения за работа, както и да трупат трудов опит. Печалбата на социалното предприятие изцяло се реинвестира в програми за заетост и обучение на общността по проблемите на психичното здраве.
Ние вярваме, че това партньорство ще обогати възможностите ни да предоставим най-добрите продукти за Вас, като в същото време ни помага да останем социално отговорни.
Продължаваме напред с обогатен асортимент, нова визия и допълнителни продукти.
Бъдете здрави и очаквайте скоро да научите повече!